Düzenlenecek

Kullanıcı avatarı
awr
Yönetici
Yönetici
İletişim:

Düzenlenecek

Mesaj gönderen awr »

قُلْ إِنَّ صَلاَتِي وَنُسُكِي وَمَحْيَايَ وَمَمَاتِي لِلّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ EN`AM SURESi 162. AYET
Ey Muhammed! De ki: “ªüphesiz benim namazım da, diğer ibadetlerim de, yaºamam da, ölümüm de âlemlerin Rabbi ALLAH içindir.”
أَلَسْتَ بِرَبِّكُمْ قَالُواْ بَلَى شَهِدْنَا أَن تَقُولُواْ A`RAF SURESi 172. AYET
“Ben sizin Rabbiniz değil miyim?” demişti. Onlar da, “Evet, şahit olduk (ki Rabbimizsin)” demişlerdi

لَكُمْ دِينُكُمْ وَلِيَ دِينِ KAFiRUN SURESi 6.AYET
“Sizin dininiz size, benim dinim de banadır.”

فَمَن يَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ خَيْرًا يَرَهُ ZiLZAL SURESi 7.AYET
Artık kim zerre ağırlığınca bir hayır işlerse onun mükafatını görecektir
şوَمَن يَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ شَرًّا يَرَهُ ZiLZAL SURESi 8. AYET
Kim de zerre ağırlığınca bir kötülük işlerse onun cezasını görecektir.

فَبِأَيِّ آلَاء رَبِّكُمَا تُكَذِّبَانِ RAHMAN SURESi
O halde Rabbinizin hangi nimetlerini yalanlıyorsunuz?

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ اسْتَعِينُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ BAKARA SURESi 153. AYET
MEAL Ey iman edenler! Sabrederek ve namaz kılarak ALLAH’tan yardım dileyin. Şüphe yok ki ALLAH sabredenlerle beraberdir.

الَّذِينَ إِذَا أَصَابَتْهُم مُّصِيبَةٌ قَالُواْ إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّـا إِلَيْهِ رَاجِعونَ BAKARA SURESi 156. AYET
Onlar; başlarına bir musibet gelince, “Biz şüphesiz (her şeyimizle) ALLAH’a aidiz ve şüphesiz O’na döneceğiz” derler.

إِنَّ الدِّينَ عِندَ اللّهِ الإِسْلاَمُ ALi iMRAN SURESi 19. AYET
Şüphesiz ALLAH katında din İslam’dır

فَأَيْنَ تَذْهَبُونَ TEKVİR SURESİ 26/ AYET
nereye gidiyorsunuz
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته يا اخواني الاعزاء
Fedâke ebî ve ümmî yâ Resûlallah.” Yani “Anam babam sana feda olsun

أَعُوذُ بِاللهِ مِنَ الشَّيْطَانِ الرَّجِيمِ • بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ • الْحَمْدُ لله ِرَبِّ اْلعالَمِينً • وَ الصَّلاَةُ وَ السَّلاَمُ عَلىَ رَسُولِناَ مُحَمَّدٍ وَ عَلىَ آلِهِ وَ أَصْحاَبِهِ أَجْمَعيِنَ •

أشهد أن لا إله الا الله و أشهد أن محمد رسول الله
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
الله اكبر

لاَ اِلهَ اِلاَّ اَنْتَ سُبْحَانَكَ اِنِّى كُنْتُ مِنَ الظَّاِلمِينَ (Ya Rabbi! Lütfunu hakkımda Hüküm eyle, Hükmünü hakkımda Lütuf eyle)
اللهم صلي وسلم وبارك عليك يا حبيبي ياشفيعي يا قرة عيني يا محمد

“Her Konudan” sayfasına dön